Wij zoeken een Social Starter!

Verduurzaam deze christelijke pioniersplek met een sociale onderneming!
Start met of naast Heilig Vuur West een sociale onderneming die zorgt voor verduurzaming van deze christelijke pioniersplek in Amsterdam Oud-West. Wat er vaak wordt gedaan bij pioniersplekken om de exploitatie rond te krijgen is snijden in kosten (fte/gebouw) en werken met een vriendenachterban ‘in den lande’. Voor HVW zijn we op zoek naar een meer vernieuwende oplossing. Verdiep je in de context van deze pioniersplek, de buurt, de betrokkenen en zoek naar kansen. Heb je een idee dat aansluit bij HVW? Valt er een onderneming te bedenken die bijdraagt aan de continuïteit van HVW en waar zij voor staat?

Jij

Je bent enthousiast, sociaal en hebt zakelijk inzicht. Je bent in staat om mensen uit verschillende lagen van de bevolking met elkaar te verbinden. Je bent flexibel en creatief en wordt niet makkelijk omvergeblazen. Je houdt van netwerken en ziet altijd mogelijkheden om mensen in te schakelen. Je hebt een praktische instelling, weet van aanpakken en bent resultaatgericht. Woon je in of rond Amsterdam, dan is dat een pre.

Meer weten?

Om te weten of het iets voor je is, is het handig van tevoren sfeer te proeven bij één van de activiteiten van HVW. De data vind je op de kalender. Stuur met je brief ook jouw idee mee voor een sociale onderneming naast/met HVW.

Deze vacature is onderdeel van het SocialStart Traineeship. Lees meer over het traineeship, de voorwaarden voor deelname en het tijdpad.