Vier de diversiteit!

Wanneer: Zondag 27 januari 17.00-20.00
Wat: Vier diversiteit – bijeenkomst tegen uitsluiting
Waar: Arie Biemondstraat 103

Sta jij toe dat mensen buitengesloten worden vanwege hun seksuele geaardheid? Nee toch? Toch is dat het effect van een verklaring die deze maand werd uitgebracht. Honderden christelijke leiders tekenden deze verklaring over huwelijk en seksualiteit. 
In antwoord hierop organiseert Heilig Vuur West op zondag 27 januari een bijzondere Heilig Vuur Viering. Omdat wij willen dat iederéén zich welkom voelt. Al jarenlang zijn wij een thuis voor heel diverse mensen.

Zoals gewoonlijk zal de viering een combinatie van gezelligheid en inhoud zijn. Schrijfster en filosofe Désanne van Brederode zal een bijdrage leveren. Frederik zal met behulp van een collage vertellen hoe hij zich steeds vrijer voelt om vrouwenkleren te dragen. Christopher en Co leveren muzikale bijdragen. Samen koffiedrinken, muziek, poëzie, eten… Je wordt in deze viering uitgedaagd om zelf actief mee te doen. Breng lekker eten mee en laat je stem horen. Wij zijn vóór diversiteit en tégen uitsluiting! 


Om 17.00 zal de koffie klaar staan. Om 17.30 begint de bijeenkomst. Aansluitend is er een potluckdiner: je wordt uitgenodigd om iets te eten mee te nemen om met elkaar te delen.